Snart är det jul

http://www.todaypress.se/wp-admin/post-new.php

Det gäller att vara ute i god tid!

Hösten kom med stormsteg vilket tydligt speglas på kontoret. Nu är det höstjackor, sjalar och vantar som gäller. Jag har till och med sett några kollegor som sitter med raggsockor på sig på deras kontor. Jag förstår dom det är alltid rätt kallt på kontoret. Själv har jag alltid en varm kopp te i handen. Oftast med syftet för värme inte drickande.

Kylan har jag inte så svårt för men däremot avskyr jag allt detta regn. Jag tar ju oftast cykeln till jobbet det flesta mornar men det senaste veckorna har jag blivit tvungen att en buss till jobbet. Känns så onödigt när man arbetar 20 minuter bort från sin bostad att ta en buss som tar ännu längre tid på grund av morgonen trafiken.

Vi hade igår ett möte angående planen inför vinterhalvåret gällande kaffet och bokhandeln. Vi har flera roliga aktiviteter inbokade men vi är osäkra hur vi skall få ut den här informationen till vår kundkrets.

Min chef har bestämt sig att lägga lite mer på försäljning genom att anställa en marknadsföringsbyrå som sysslar med SEO Göteborg, Redcarpet heter firman. Dom kommer hjälpa oss synas högre i det organiska flödet på Google genom att stärka vårat varumärket i Googles ögon. Om jag förstod dom rätt skall dom hjälpa oss genom att använda bloggar som kommer marknadsföra vårat företag. Det lät för tok för avancerat för en boknörd som mig själv, så det överlåter jag helt till dom som vet vad dom sysslar med.

På tal om något helt annat, eller i alla fall nästan. Jag har fått in en ny författare som råkar skriver om just digital marknadsföring via sociala medier. När jag läste igenom manuset förstod jag inte mer än hälften, ändå skulle boken handla om marknadsföring på grundnivå. Det är tur att det inte är jag som korrekturläser manus innan dom skall publiceras. För det var så många främmande termer så det hade tagit mig månader för att få till det. Jag brukar hålla mig till författare som skriver romaner eller deckare men då en kollega är mammaledig fick jag ta några av hennes författare. Tur hon inte är mammaledig för evigt!

Tack för att ni tittade förbi Todaypress blogg.

Hörs snart igen!

Kram