Manus, goda vänner och öl!

Välkommen tillbaka till det lilla förlaget med det väldigt stora hjärtat och välkommen tillbaka in i värmen här på bloggen.

Idag har jag fått ett manus skickat till mig från en jätte nära vän från gymnasietiden. En vän som jag håller fast riktigt hårt i och som jag hoppas ha för resten av livet. För visst är det enkelt att man förlorar vänner och bekanta. Det behöver inte alls vara att man blir ovänner utan man bara faller isär helt utan anledning. Livet kommer emellan liksom.

Detta har alltid gjort mig väldigt fundersam och man beskyller sig själv. Var det jag som inte ringde tillräckligt ofta, var det jag som inte bjöd in till kaffe tillräckligt ofta. Men visst kan det vara så att det är ens eget fel, men oftast så ligger det hos båda parterna. Jag tror det enkelt blir så när man studerar på olika orter eller flyttar ihop med någon kille i en annan del av stan. Det är så enkelt att falla ifrån varandra.

Men jag och Marika har lovat varandra att vi 2 gånger i månaden träffas och pratar. Det kan vara över en kopp kaffe eller också några glas vin Då blir konversationerna desto längre.

Men jag tycker vi har hittat något som fungerar för oss. Det är viktigt för oss att ha varandra i våra liv och det gör oss lyckliga att träffa varandra.

Sen tycker jag inte heller att en vänskap ska tvingas fram men som vi gör det så känns det aldrig påtvingat utan man längtar efter att få prata med och om varandra.

Tillbaka till Manuset. Jag har faktiskt inte hunnit läsa jota av det för min man har inhandlat en herrans massa öl tillbehör för hembryggning från vinshoppen det har varit ett riktigt nöje att få sitta och lista ut hembryggning tillsammans med min make och vi har faktiskt något på gång. Så håll ett öga på bloggen när vi lanserar vår alldeles egna brygd. Men skämt åt sido så har vi haft otroligt kul med detta och resultatet är fantastiskt gott. Att dricka något till maten som man faktiskt producerat själv hemma. Riktigt häftigt!

Men nu ska jag faktiskt sätta mig ner i min härliga skinnfåtölj och plöja igenom Marikas manus.

Ska bli härligt att läsa vad hennes intressanta hjärna hittat på denna gång och jag hoppas verkligen att vi kan göra något av det här på todaypress.se.

Hoppas att ni får en fantastisk helg. Jag kommer tyvärr inte hålla bloggen uppdaterad lördag söndag då jag helt enkelt inte kommer ha tid men återkom gärna i nästa vecka så ska jag ha något nytt för er att läsa.