Mys i stugan!

Gott nytt år vänner! Hoppas att ni har haft en mysig jul och nyår. Vi har spenderat hela vår ledighet på landet. Mycket té och böcker har vi hunnit med eftersom vädret har varit litegrann av en besvikelse. Inget ont som inte för något gott med sig, jag har nämligen hittat ett nytt favoritté – Yogitea. Mycket gott! Vi är ju gärna ute och promenerar när vädret tillåter, men det har varit mest regn och blåsigt här på slätterna. Förra helgen kom vi upp tidigt, jag och dottern, och då var det såhär krispigt på morgonen. Då är det allt bra härligt att vara ute! Vad tycker ni om hennes kängor? De var en julklapp från mig till henne förra året. Inte så kul kanske, men vintern innan dess halkade hon runt i ett par sneakers och det går ju bara inte. Det visade sig att hon inte tyckte dessa var så dumma alls när det kom till kritan.

Ni vet ju att jag gillar, nej, älskar, böcker. Det brukar inte bli mycket skärmtid kan jag säga. Men i helgerna har min dotter har introducerat mig till en massa nyheter. Kanske inte nya för er, men nya för mig. Har ni testat Snapchat? Så skoj! Vi har fnissat oavbrutet till filtrerna på Snapchat och det är nästan så att jag kan tänka mig att skapa ett eget ett konto så att vi kan fortsätta fnissandet även på distans. Vi tog några Casinospins också och fick en liten vinst på 2000 kr. Välbehövt med ett litet tillskott i kassan såhär på årets fattigaste månad. Det stora problemet var ju att försöka sluta när vi väl hade börjat, riktigt kul!

Första arbetsveckan har tagit fart och imorgon åker vi mot Göteborg för besök hos ett utav våra tryckerier. Vi har en ny författare på gång så det skall bli superspännande att få vara med när boken produceras. Har ni varit på ett tryckeri någon gång? Det är helt otroligt hur det går till. Maskiner som inte bara trycker, utan sorterar, binder, präglar och häftar. Internet och allt därtill är ju fantastiskt, men det är inte mycket som slår en bok som precis lämnat tryckpressarna!