Sjukstuga

Hej på er skrivar- och läsarvänner!

Idag kommer ett personlig inlägg från mig då jag ligger nerbäddad hemma på soffan med raggsockor och knaprar alvedon. Igår började jag känna mig hängig och ju mer klockan blev desto snuvigare blev jag. När klockar var eftermiddag och det var dags att packa ihop och åka hem kände jag mig överkörd. Idag är jag ännu sämre och har fått besök av både feber och halsont. Jag hoppas att det inte utvecklas till halsfluss bara, har inte lust att äta penicillin.

Jag hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni har haft en roligare dag än mig. Att ni har fått skratta med kollegor, ätit något gott till lunch och att ni har ett riktigt roligt projekt på jobbet just nu.

Jag har som sagt spenderat min dag på soffan. Iklädd mjukiskläder och raggsockor, täckt av både täcker från sängen och ett gäng filar. Så fort minsta lilla kroppsdel kommer utanför denna fluffiga hög så fryser jag så att vartenda litet hårstrå på kroppen står upp. Huu! Hur brukar ni roa er när ni ligger sjuka? Är du en sådan som gärna ligger på soffa och bara blegar på tvn eller blir du som mig, onödigt rastlös efter bara någon halvtimma?

Idag har jag varierat lite serietittande, med korsordlösning och att skriva på en novell. Även om kroppen är sjuk och hängig så är huvudet som vanligt och behöver sysselsättas. Jag har även klickat runt på paddan och kikat på härlig inredningsinspiration. Pinterest är som himmelriket om ni frågar mig och så fort jag besökt appen så vill jag renovera och designa om hela vårat hus. Även sommarhuset skulle kunna få sig en omgång. Jag tänker att det är tur att jag faktiskt är sjuk så att jag inte orkar slå slag i saken och sätta igång när maken är på jobbet. Han hade nog fått en chock om jag hade möblerat om eller rivit ner tapeter när han inte är hemma. Han är nämligen lika intresserad av inredning och design som jag.

I alla fall. Jag råkade slinka in på en hemsida jag aldrig sett förut och blev glatt överraskad, dom hade så mycket fint. Stilino heter företaget. Ärligt talat så tror jag att vi ska ta och göra om lite på förlaget snart och då kommer detta hjälpa oss, dom har nämligen mycket produkter med fokus på kontor och konferens. Så detta är inget förkylningsvirrigt snack, utan högst realistiska tankar. Måste bara diskutera det med kollegorna först! 

Nu har jag fått socialisera mig lite här från soffan och blev med ens väldigt trött, tror att jag behöver ta en tupplur!

Önskar er allt gott så hörs vi snart igen!