Utveckling

God morgon alla fanatiska människor där ute och välkomna till det lilla förlaget med det stora hjärtat. Idag ska vi prata om utveckling på olika plan. Först och främst den personliga utvecklingen som är så otroligt viktig för många människor. Att konstant utvecklas och bli bättre känns som en självklarhet för många men för andra så är man väldigt lugn och nöjd med dem korten som man blivit spelad och man nöjer sig med där man är i livet.

Jag vet i alla fall att i mitt fall så vill jag konstant utveckla mig själv genom erfarenheter och kunskap. Jag klarar inte riktigt av att stanna upp i livet utan vill alltid se nästa utmaning över horisonten och använder mig ofta av metaforiska morötter som sporre.

Just nu så har jag en plan att utveckla förlaget och digitalisera oss med en webshop. Jag har lovat mig själv att när detta är färdigt ska jag faktiskt ta och byta ut min gamla SAAB 95 mot en ny Volvo och det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av.

Men det jag egentligen ville prata om är faktiskt den utveckling jag vill att företaget ska göra och som jag skrev i stycket innan så handlar det om att vi ska bli mer digitala. Vi vill ha ett större lager med böcker och mer personal samt någon som kan sköta webshopen inhouse.

Vi har faktiskt gjort så att vi har googlat på ansök lån och kommit fram till att Fedelta Företagslån är dit vi kommer vända oss då dem lämnar lånebesked och utbetalning samma dag vilket kommer tillåta oss att komma igång så snart som möjligt.

Den här företagsutvecklingen känns så självklar och jag bara undrar varför vi inte har gjort det tidigare. Vi kommer att kunna nå ut till en större kundbas och sprida vårt varumärke runt om i Sverige och förhoppningsvis kunna locka till oss några skickliga förlagshandläggare som kan ta han om dem nya manusen som vi får in varje dag.

Att driva detta bolag är just nu det som driver mig mest. Att se att utveckling går framåt och att vi har ett så innovativt team som strävar mot samma mål känns helt fantastiskt och jag kommer göra allt för att dessa människor ska känna sig uppskattade och säkra här på Todaypress.

Nu sitter jag här med ansökan på företagslån så jag ska fylla i den och skicka in och hoppas på godkännande. Ni kommer garanterat höra mer om detta framöver och jag ser fram emot att ha er tillbaka här på bloggen.

Tack för idag och hoppas att ni får en underbar fortsatt dag.

Tack för mig!