Måndag och påskplaner!

Hej!

Hur står det till med er? Med mig är det bra, förutom att jag har ont i munnen pågrund av en tand som jag har problem med men tack och lov har jag fått kontakt med tandläkare hisingen så jag hoppas att det ska lösa sig och bli bättre när jag fått komma till tandläkaren. Det är en sån där sak som jag märker att jag kan ta lite för givet, tänderna, att allt funkar, att man inte har ont liksom. För när man väl har ont någonstans så påminns man, tycker jag.

Jaja iallafall, för att prata om något som är lite roligare, snart är det påsk! Jag jobbar halvdag på torsdag, vi slutar kl 14 och på långfredagen är vi lediga. Så denna veckan är en kort sådan, vilket är skönt ändå tycker jag, med tanke på att jag har så ont så kommer det rätt lägligt för min del.

Våra planer i helgen är att börja göra iordning vår uteplats, som jag längtat! Vi ska göra rent altanen och ta ut alla utemöbler, det känns ju så mysigt att ha det iordning så man när det faktiskt är fint väder kan gå ut och sätta sig och läsa eller dricka sin kopp kaffe där ute. Även om det ett tag till blir att göra det med en filt runt sig. MEN undra hur sommaren blir detta året, förra året kom ju värmen som en smäll i maj, kanske blir det samma sak iår? Vad tror ni. Jag tror faktiskt inte det, jag tror det blir en mer “vanlig” sommar med sveriges mått mätta.

Nej nu ska jag faktiskt dra mig hemåt, klockan slog precis 16:30. Ha det så gott så länge mina fina läsare så hörs vi snart igen!