Ett bra tag sen, hör ni!

Hej alla!

Gud vad länge sen det vad jag skrev här känner jag! Det kanske finns någon som fortfarande sitter där och har bokmärkt min blogg, så hej du läsare, så kul att just du har fått tillfället att läsa min första blogg för 2020.

Ja ni, var ska jag börja!? Jag kan säga att jag är permitterad från mitt egna förlag. Som tur är bolaget ett AB bolag, så därför kan man permittera personer och jag är permitterad. Det betyder att jag är sysslolös och då plötsligt sitter jag och skriver på bloggen, för jag börjar hitta tillbaka till många bra projekt jag har påbörjat någon gång men som kanske rann ut i sanden av många olika anledningar.

Så, låt oss börja med dagens inlägg helt enkelt.

Jag arbetar vidare med bolaget som bokförlag, det går si så där just nu. Det kanske slutar med konkurs, vilket vore supertråkigt. Som företagare är jag super tacksam för alls stöd som staten har kommit med, det är ju det som räddar mig just nu. Dock kommer inte jag att fördjupa mig in i detta, för ni är säker väl medvetna om vad som händer där, vad som görs för alla invånare. Så, vi lämnar det här.

Men, bokförlaget har varit lite si så där sedan ett tag tillbaka, viruset har så klart påverkat mer nu men det var redan lite dåligt innan. Så jag hade börjat funderat på börja leta mig till andra saker. Det vore ju som sagt synd att lägga ner bokförlaget men det kanske är ett måste i och med allt som håller på händer. Jag kanske ska helt enkelt börja sälja events för möhippor, haha… en kompis jobbar med sånt eller ja, hon säljer typ leksaker för vuxna när en grupp vänner träffas för att antingen ha en möhippa eller svensexa, så det lätt jätteroligt! Nä, men skämt åsido, jag måste hitta annat att göra, på riktigt. För närvarande är jag permitterad och i värsta fall kan jag få min a-kassa (ja, jag har varit duktigt och betalat min a-kassa i många år, så jag är tacksam för att jag gjort det). Det finns många andra verksamheter som jag har tänkt på, jag är ju exempelvis duktig på marknadsföring och har numera börjat gå mot att bli mer digital, jag har lärt mig Google Ads och Facebook Ads och grejer. Sen tycker jag dock att jag är en jääääääkla bra matlagare eller kock eller vad man vill kalla mig. Jag är extra bra på det där, på riktigt. Jag har haft ett stort mat intresse i många många år, sen jag var ett barn typ. Jag minns att jag började med mamma, jag frågade mycket livlig om att jag ville lära mig laga mat och mamma var duktig på att alltid fråga mig om jag ville vara med! Okej, kanske inte alltid med väldigt ofta, sen kom tonåren och visst det kanske sjönk lite med intresset där men så fort jag blev lite äldre återkom mitt matintresse. Så jag, jag är en väldig duktig kock. Så kanske jag ska börja sälja mina tjänster som det, hej där! Hyr en kock, hyr mig!

Nä men, jag får helt enkelt se hur jag gör framöver, jag tror det kommer sluta med det nämligen, jag tror att jag kommer behöva rikta om mitt liv men det är jag okej med. Alltså, jag vill ju det lite också, bokförlaget har varit jätteroligt men det börjar kanske bli dags att ändra min inriktning i livet och det här är kanske stunden i livet jag kan göra det på. Jag behöver bara bli lite bättre på det här med att ta tag i saker och bara göra det.

Hur som helst, det här är typ vad jag hade att säga gott folk, det var ju såååå länge sen, så jag ska nog inte tråka ut er mer med detta! Det bästa är nog att lämna allt här och spara lite till ett annat inlägg, för ja, mitt hopp är att återkomma till er snart igen, kanske inte om ett år utan snarare sagt om en månad, en vecka, några dagar, vi får se!

Ha en fin dag och ta hand om er allihop!