En vårhälsning

Hej på er därute!

Längesedan nu, kände att det var dags att skriva av sig lite. Det var ju ett väldans tag sedan nu, MER än två år sedan. Det hade jag inte trott om jag hade fått gissa haha.

Så; vad har hänt i mitt liv sedan dess undrar ni säkert! Jo men jag blev ju permitterad där i början av 2020 pga pandemin som slog hårdare än en vågat ana. Efter det jobbade jag med bokförlaget som det heller inte gick så bra för. Bokförlaget höll på att konka, då det gick så extremt dåligt där ett tag. Efter lite tur då vi fick in investerare som kunde hjälpa till ekonomiskt, blev den sista push blev att ta in en konsult som gjorde en affärsplanering. Om ni inte vet vad en affärsplanering innebär (vilket jag själv inte visste) så är det att man tar in en konsult som gör en nulägesanalys och målsättningar man har inom företaget för att sedan ta fram en strategi man kan jobba utefter; en affärsplanering!

Tack vare denna affärsplanering lyckades vi få igång Bokförlaget och även om det tog sin tid och gick riktigt sent i början så går det riktigt bra just nu! Att använda sig av affärsplanering är inget jag har gjort tidigare, så det var superspännande att vara med och se hur det hela gick till.

Nu när pandemin har lagt sig så är jag gladast på jorden då jag får jobba med det jag älskar – Böcker. Hur många böcker har ni hunnit läsa under pandemin? Det känns tyvärr som att det är fler och fler som väljer ljudböcker framför fysiska böcker idag. Typiskt att det ska komma från mig haha, men även om det är så som många påstår; mer  bekvämt för man slipper släpa runt på en bok; så tappar man ju så mycket känsla i det. Står du tex och lagar mat samtidigt som du lyssnar på en bok, eller är på väg någonstans, så upplever i alla fall jag att man har svårt att förlora sig i den. Jag kan ju bara prata för mig själv; men det är bara när jag sitter med en fysisk bok i mina händer som jag har möjligheten att få det optimala djupet ur en bok. Det blir så mycket mer mindfulness i det, för man tvingas vara mer närvarande. Jag hoppas så innerligt att böcker inte kommer att dö ut, jag tror vi mister en hel del av att hela tiden vara i våra skärmar fem till tio timmar om dagen.

Nu blev jag så extremt sugen på att fortsätta läsa min nu tredje vända av utvandrarna; har du inte läst den än, gör det!

Peace